Festen starter med apéritif og hjemmelavede snacks.
Når I efterfølgende sætter Jer til bords i vores smukke lokaler, starter menuen med en lille appetizer. Herefter præsenterer og serverer vi en udsøgt middag med en speciel sammensat vinmenu og slutter af med kaffe og sødt. Efter middagen er der selvfølgelig mulighed for dans og senere natmad.
Vores selskabslokale har plads til 120 siddende gæster og menuerne er årstidsbestemte (Se nedenstående perioder). Vi ser frem til at gøre jeres næste fest til en uforglemmelig totaloplevelse pakket ind i kvalitetsvin, god gastronomi og et højt serviceniveau.
3-RETTERS MENU 500,-
4-RETTERS MENU 600,-
FROKOSTSELSKAB i tidsrummet 12.00 - 17.00
850,-
Velkomstdrink & Snacks
3 retters menu
Vinmenu / Øl / Sodavand ad libitum
Kaffe & Sødt
AFTENSELSKAB 3 retter i tidsrummet 18.00 - 23.00
950,-
Velkomstdrink & 3 Små Startere
3 retters menu
Vinmenu / Øl / Sodavand ad libitum
Kaffe & Sødt
AFTENSELSKAB 4 retter i tidsrummet 18.00 - 23.00
1.100,-
Velkomstdrink & Snacks
4 retters menu
Vinmenu / Øl / Sodavand ad libitumn
Kaffe & Sødt
BLØD BAR I 2,5 TIMER
+150,-
Vin / Øl / Sodavand
Mellem 22.30 - 01.00
SPIRITUSBAR I 2,5 TIMER
+225,-
Gin / Vodka / Rom / Whisky
Vin / Øl / Sodavand
Mellem 22.30-01.00
NATMAD
+125,-
Efter ønske
Avec
+75,-
Cognac / Rom / Bailey
MENUFORSLAG
Menuen kan ændres efter jeres behov
Menu
Forretter
- Carpaccio med basilikumpesto, parmesan og cherry tomater
- Pighvarfrikassé med små urter, krabber i filo og estragoncreme
- Jomfruhummer med avocadocreme og nøddevinaigrette
Hovedretter
- Dansk kalvefilet med kantareller og timiansauce
- Oksemørbrad og braiseret spidsbryst med trøffelsauce
- Dådyr ryg & kølle med saltbagt selleri, tyttebær og egen glace
Alle hovedretter serveres med lækker kartoffelgarniture samt sæsonens bedste grøntsager.
Oste & desserter
- Udvalg af oste med sødt & sprødt
- Eftersommerbær - tærte, mazarin og sorbet
- Æbler Pure, "surprice" og kugle
MENUFORSLAG
Menuen kan ændres efter jeres behov
Menu
Forretter
- Hummersuppe med piment d´Espelette, Vesterhavsfisk og porrer
- Rødtungefilet med variation af jordskokker
- Laks med lakserogn, fennikel og små urter
Hovedretter
- Dansk jerseyfilet, krogmodnet + 60 dage og sauce b+b
- Oksemørbrad med bagte rodfrugter og morkelsauce
- Andebryst med rosenkål, østershatte og hindbær
Alle hovedretter serveres med lækker kartoffelgarniture samt sæsonens bedste grøntsager.
Oste & desserter
- Udvalg af danske og franske oste med sødt & sprødt
- Chokoladedessert med lakrids og ananas
- Citrus fantasier
MENUFORSLAG
Menuen kan ændres efter jeres behov
Menu
Forretter
- Fiskesuppe med safran, bagt Vesterhavsfisk & blå muslinger
- Dansk hvide asparges med rømø rejer og sauce mousseline
- Rimmet torsk med urter, citron créme og stenbiderrogn
Hovedretter
- Dansk kalv med sprød brissel og timiansauce
- Oksemørbrad og braiseret spidsbryst, og trøffelsauce
- Farseret perlehønebryst med pistacie, æbler og Calvadossauce
Alle hovedretter serveres med lækker kartoffelgarniture samt sæsonens bedste grøntsager.
Oste & desserter
- Udvalg af danske oste med sødt og sprødt
- Rabarber i forskellige teksturer
- Jordbær med creme anglaise, kage og sorbet
Buffeten serveres ved forudbestilling, min. 20 personer.
Buffet
500,-
- Langtidshævet brød og smør
- Gambas bagt med hvidløg, olivenolie og citron.
- Letrøget laksetatar i syrnet fløde, små salater og vagtelæg.
- Rødtungefilet med limecreme
- Lufttørret skinke med rygeost og oliven
- Bøffelmozarella med Tomater og Basilikum og Balsamicovinaigrette
- Stegt Unghane med calvados sauce
- Helstegt ung velhængt oksefilet med kalveglace
- Årstidens Grøntsager
- Årstidens Kartofler
- 3 slags oste med eget tilbehør +55,-
- Chokoladekage med vanilleis og frugt
FROKOST SELSKAB
850,-
I tidsrummet 12.00 - 17.00
Velkomstdrink
Gourmet Buffet
Vinmenu ad libitum
Kaffe & sødt
AFTEN SELSKAB
1.000,-
I tidsrummet 18.00 - 23.00
Velkomstdrink
Gourmet buffet
Vinmenu ad libitum
Kaffe & sødt
BRUNCH
i tidsrummet 11.00 - 15.00
(min. 20 personer)
- Kaffe/the, Cappuccino, Espresso, Café Latte
- 3 slags økologisk juice
- Rugbrød, rundstykker & franskbrød
- Friskbagt wienerbrød & croissant
- Økologisk hjemmelavet frugtyoghurt
- Syltetøj & marmelade af årstidens frugter & bær
- Udvalg af Europæiske sæsonoste
- Cæsarsalat med kylling og parmesan
- Frikadeller med rødkål
- Rossini Laks og laksetatar med vagtelæg
- Charcuteri, røgvarer & tilbehør
- Lun leverpostej med champignon og bacon
- Brunchpølser
- Scramble Egg
- Frisk frugtfad
- Pandekager med ahornsirup
Brunch kr. 325,- pr. person
Aperitif kr. 75,-/ pr. person
Vin Pr. Flaske kr. 325,-
Stående reception
KR. 225,00/ PR. PERSON
i tidsrummet 13.00 - 16.00
Til stående receptioner laver vi crouton og fingermadder.
- Hummerbisque med soya, ingefær og vanille serveret i shotglas
- Små lækre sandwich med letrøget laks, skinke, høns og bacon
- Små fiskefrikadeller med krydderurter
- Bagte rosésvampe med pancetta og gedeost
- Bruchetta med tomat, basilikum & mozzarella
- Skaldyr med hvidløg og persille i sprød filodej
- Små ostebjælker med druer
- Chokolade Brownie med mandler
Stående reception inkl. drikkevarer
Kr. 395,00/ pr. person
Husets Vine
Øl, Sodavand
Kaffe, The
Minimum 40 personer
i tidsrummet 12.00 - 16.00
- Kinarejer bagt med hvidløg, olivenolie og citron
- Letrøget laksetatar i syrnet fløde med små salater og vagtelæg
- pocheret rødtunge med urter i julienne
- Lufttørret skinke med rygeost og oliven
- Salat af landkylling med bagte cherrytomater og sprød bacon
- Oksemørbrad i sprød croûte med skalotteløg
- Udvalg af lækre oste med sødt & sprødt
- Gateau Marcel med syltede frugt
- Husets vine, øl & vand
- Kaffe med sødt
Reception buffet Kr. 695,00/ pr. person
i smukke og romantiske omgivelser
1.400,-
i tidsrummet 15.00-02.00
Bryllupsreception
- Små kanapéer (+100,-)
- Bryllupskage
- Kaffe/the, øl, vin og sodavand
- Velkomstdrink & snacks
- 4 retters gourmetmenu
- Vinmenu, øl og sodavandvand under middagen
- Kaffe og sødt
- Fri bar med øl, vand og vin indtil 02.00
- Natmad
i smukke og romantiske omgivelser
1.600,-
i tidsrummet 15.00-02.00
Bryllupsreception
- Små kanapéer (+100,-)
- Bryllupskage
- Kaffe/the, øl, vin og sodavand
- Champagne & snacks
- 4 retters gourmetmenu
- Vinmenu, øl & vand under middagen
- Kaffe og sødt
- Avec
- Fri bar med øl, vand, vin
- Fri bar med spiritus indtil 02.00
- Natmad
Boller
250
3 Slags Boller
Hjemmebagt Kringler
Småkager
Kaffe / The
Mini Smørrebrød
275
3 Slags mini smørrebrød
Othello Lagkage
Småkager
Kaffe / The
Vin Pr. Flaske 375
Sodavand
30
0,25 l
Øl
35
0,25 l
Forslag til arrangement
i tidsrummet 12.00-17.00
- Velkomstdrink & Snacks
- Vesterhavsfisk med hvide asparges & sauce mousseline
- Grillet Dansk kalvemørbrad med kartofler, forårsgrønt & sauce bordelaise
- Blødende chokoladekage med vaniljeis og frugt
- Vinmenu / Øl / Sodavand ad libitum
- Kaffe/the og sødt
Samlet pris 850,-
Ønsker du at gøre et uforglemmeligt indtryk til næste møde eller kursus, er vi det sikre valg.
Vi tilbyder faciliteter som opfylder dagens standarder indenfor konferenceaktivitet, og vores køkken sørger for helt unikke smagsoplevelser som kun matches af Danmarks bedste restauranter.
I forbindelse med møde stiller vi følgende til rådighed uden beregning:
kl. 9.00 - kl. 17.00
595
Morgenbuffet med kaffe/the og juice i restauranten
1 lun frokostret med øl eller sodavand
Kaffe/the med hjemmebagt kage i mødelokale
Isvand & frugt under hele mødet
Kl. 12.00 - kl. 17.00
445
1 lun frokostret med øl eller sodavand
Kaffe/the med dagens kage i mødelokale.
Isvand & frugt under hele mødet.
Kl. 16.00 - kl. 21.00
695
Kaffe/The med hjemmebagt kage ved ankomst
Isvand & frugt under mødet
Menu á 2 retter med vine
Kaffe & sødt
Vores menuer leveres også ud af huset. Dog skal der være tale om menuer til minimum 10 personer.
Ved levering ud af huset er alle retter klargjorte af vores kokke og kræver kun ganske lidt tilberedning/anretning hjemme i køkkenet – Udførlig vejledning medfølger.
Reservationsgebyr – KR. 3.000,- inkl. moms
Schaumburg Passagen - Nørregade 26
7500 Holstebro
Telefon 97 40 40 80
mail@ekte.dk