Vi finder dem, der dyrker, fanger, opdrætter og tilvirker den gode smag. Her vælger vi enkle og smagfulde råvarer, der er typiske for årstiden. Og gerne lokale råvarer, hvis det er muligt.
Kyllingerne har løbet frit omkring. Fisken kommer dagligt fra lokale fiskehandlere. Og oksekødet er modet til den rigtige smag og mørhed.
Vores kokke bager selv brød, kager og boller. Isen laver vi også selv. Det grønne er friskt. Saucerne er lavet fra bunden.
De gode råvarer kombinerer og serverer vi i enkle og klassiske retter. Gerne i en uformel og god brasserie- og barstemning. Og med et smil. Velbekomme.
Vi fokuserer på kvalitet – tilvirket fra bunden – til fornuftige priser. Enkelthed og god smag er vores nøgleord for retten på din tallerken. Med den ægte råvare. Med den ægte smag.
For at leve op til vores egen standard for friskhed arbejder vi med et mindre menukort, som vi så til gengæld tilstræber altid er aktuel. Både i forhold til vores gæsters favoritter og årstiderne. Menuen skiftes løbende efter sæsonens råvarer
vær opmærksom på tillæg på enkle retter
JORDSKOKKESUPPE (v)
Jordskokker Chips – Purløgsolie – Urter
KAMMUSLINGER
Jordskokker – Æbler – Brunet Smør – Hasselnødder
FÆRØSK LAKS
Rygeost – Citrussalat – Skilt Sauce – Rugbrødschips
OX TATAR
Kimchi Mayo – Syltet Bøgehatte – Sort Sesam – Chips
SVAMPE RISOTTO (v)
Kantareller – Vesterhavs Ost – Pinjekerner – Grøn Olie
VESTERHAVS FISK
Kartoffelgratin – Selleri – Urter – Sauce Beurre Blanc
PERLEHØNE
Kartoffelgratin – Savoykål – Æbler – Hønseglace
EKTE BURGER
Trøffel Mayo – Cheddar Ost – Løgkompot – Sprøde Fritter
OKSEMØRBRAD +75
Kartoffelgratin – Løg i Variation – Grønt – Sauce Bordelaise
BØF BEARNARISE +95
OX Ribeye – Grillet Løg – Sprøde Fritter – Sauce Bordelaise / Bearnaise
3 SLAGS OSTE
Sødt – Syltet – Sprødt
CREME BRULÉE
Passionsfrugtsorbet – Bær
CHOKOLADE FONFANT
Solbær – Crumble – Bourbon Vaniljeis
EKTE MENU
500
STEGTE KAMMUSLINGER
Jordskokker – Æbler – Brunet Smør
SMØRBAGT HVID FISK
Selleri – Urter – Sauce Beurre Blanc
OKSEMØRBRAD
Kartoffelgratin – Løg i Variation – Sauce Bordelaise
CREME BRULEE
Passionsfrugtsorbet – Bær
VINMENU
300
4 glas vin
EKTE MENU "ALL IN"
1000
Champagne inkl. 3 Små Startere
EKTE menu
Vinmenu/ Øl & Sodavand ad libitum
Kaffe/The & Petit four
Opskriften er simpel - Gode, hjemmelavede klassikkere med et EKTE twist. Kom og smag på en af vores signature smørrebrød, eller en lækker lun frokostret
FROKOSTÅBNINGSTIDER:
Fredage & Lørdage: 12.00-14.30
1 Stk 95
2 Stk 175
KARTOFFEL
Ramsløg Mayo – Syltede Rødløg – Pancetta
ÆG & REJER
Citron Mayo – Smilende Æg – Karse
LETRØGET LAKS
Rygeost – Ørredrogn – Glaskål
RØDTUNGE
Smørstegt – Grov Remoulade – Citron
AVOKADO
Hytteost – Mayo – Nødder
HØNSESALAT
Svampe – Syltede Æbler – Sprød Bacon
OX TATAR
Kimchi Mayo – Sort Sesam – Chips
VESTERHAVS OST
Citrus – Vanilje – Ristede Mandler
FISH 'N' CHIPS
150
Sprøde Fritter – Ærtepuré – Sauce Tatar
EKTE STJERNESKUD
175
Rødspætte – Sauce American – Ørredrogn
OX TATAR
150
Sprøde Fritter – Mayo
EKTE BURGER
175
Chili Mayo – Ost – Løgkompot – Sprøde Fritter
PARISERBØF
175
Peberrod – Løg – Kapers – Rødbeder
ÆBLER & PÆRER
75
Hvid Chokolade – Rosiner – Brunet Smør – Vanilje
MÆLKESNITTE
75
Chokolade – Dulche De Leche – Hindbærsorbet – Mynte
Schaumburg Passagen - Nørregade 26
7500 Holstebro
Telefon 97 40 40 80
mail@ekte.dk
RESTAURANT
Mandag - Torsdag 17.00 - 22.00
Fredag - Lørdag 12.00 - 22.00
Søndag Efter aftale
LOUNGE
Mandag - Torsdag 17.00 - 23.00
Fredag - Lørdag 12.00 - 01.00