Vi dyrker ægtheden

Vi finder dem, der dyrker, fanger, opdrætter og tilvirker den gode smag. Her vælger vi enkle og smagfulde råvarer, der er typiske for årstiden. Og gerne lokale råvarer, hvis det er muligt.

Kyllingerne har løbet frit omkring. Fisken kommer dagligt fra lokale fiskehandlere. Og oksekødet er modet til den rigtige smag og mørhed.

 

Vores kokke bager selv brød, kager og boller. Isen laver vi også selv. Det grønne er friskt. Saucerne er lavet fra bunden.

De gode råvarer kombinerer og serverer vi i enkle og klassiske retter. Gerne i en uformel og god brasserie- og barstemning. Og med et smil. Velbekomme.

AFTEN MENU

Vi fokuserer på kvalitet – tilvirket fra bunden – til fornuftige priser. Enkelthed og god smag er vores nøgleord for retten på din tallerken. Med den ægte råvare. Med den ægte smag.

For at leve op til vores egen standard for friskhed arbejder vi med et mindre menukort, som vi så til gengæld tilstræber altid er aktuel. Både i forhold til vores gæsters favoritter og årstiderne. Menuen skiftes løbende efter sæsonens råvarer

 

 1 RET             225

2 RETTER      325

3 RETTER      400

vær opmærksom på tillæg på enkle retter

STUDENTER FROKOST (24-29. JUNI)

Tillykke med jeres flotte præstationer! Hos Restaurant EKTE vil vi gerne være en del af jeres fejring. Vi har sammensat en studenter frokostmenu, som er perfekt til at markere denne særlige tid i jeres liv.

(Mandag d. 24.juni til og med Lørdag d. 29. juni)

12.00 – 14.30

FROKOST MENU

Opskriften er simpel - Gode, hjemmelavede klassikkere med et EKTE twist. Kom og smag på en af vores signature smørrebrød, eller en lækker lun frokostret

FROKOSTÅBNINGSTIDER:                 Fredage & Lørdage:                                   12.00-14.30

VINKORT

GAVEKORT

Gør en glad med et EKTE gavekort. Den smagfulde gave giver modtageren en perlerække af valg mellem skønne drikke og lækre klassiske brasserie-retter tilberedt med de bedste råvarer. Altsammen tilsat brasseriets og barens gode stemning. – Et gavekort det er svært at gå galt i byen med!

Du kan vælge at få gavekortet tilsendt elektronisk, så du selv kan printe det på et A4 ark, eller du kan få et flot, trykt gavekort med tilhørende konvolut. Det trykte kort kan du enten hente på vores adresse eller få tilsendt.

BETALING
Det ønskede beløb på gavekortet indbetales i vestjyskBANK på konto: 7600 0002086015
Oplys gavekortets modtagernavn i forbindelse med overførslen.

Gavekortet fremsendes, når vi har registreret din betaling på vores konto.
Ved afhentning i restauranten, kan du selvfølgelig betale her.
Gavekortet er gældende 2 år fra udstedelsesdatoen.


EKTE

Schaumburg Passagen - Nørregade 26
7500 Holstebro
Telefon 97 40 40 80
mail@ekte.dk

Åbningstider

RESTAURANT
Mandag - Torsdag 17.00 - 22.00
Fredag - Lørdag 12.00 - 22.00
Søndag Efter aftale


LOUNGE
Mandag - Torsdag 17.00 - 23.00
Fredag - Lørdag 12.00 - 01.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev