Vi finder dem, der dyrker, fanger, opdrætter og tilvirker den gode smag. Her vælger vi enkle og smagfulde råvarer, der er typiske for årstiden. Og gerne lokale råvarer, hvis det er muligt.
Kyllingerne har løbet frit omkring. Fisken kommer dagligt fra lokale fiskehandlere. Og oksekødet er modet til den rigtige smag og mørhed.
Vores kokke bager selv brød, kager og boller. Isen laver vi også selv. Det grønne er friskt. Saucerne er lavet fra bunden.
De gode råvarer kombinerer og serverer vi i enkle og klassiske retter. Gerne i en uformel og god brasserie- og barstemning. Og med et smil. Velbekomme.
Vi fokuserer på kvalitet – tilvirket fra bunden – til fornuftige priser. Enkelthed og god smag er vores nøgleord for retten på din tallerken. Med den ægte råvare. Med den ægte smag.
For at leve op til vores egen standard for friskhed arbejder vi med et mindre menukort, som vi så til gengæld tilstræber altid er aktuel. Både i forhold til vores gæsters favoritter og årstiderne. Menuen skiftes løbende efter sæsonens råvarer
vær opmærksom på tillæg på enkle retter
BURATTA (v)
Tomater – Brioche – Honning – Balsamico
JOMFRUHUMMERSALAT
Brioche – Spicy Mayo – Urter
LETRØGET LAKS
Peberrods fløde – Ørredrogn – Glaskålsravioli – Dildolie
OX TATAR
Kimchi Mayo – Syltet Bøgehatte – Sesam – Ostechips
RAVIOLI (v)
Ricotta – Spinat – Salviesmør – Vesterhavs Ost
VESTERHAVS FISK
Sommergrønt – Urtepanade –Nye Kartofler – Yuzu Blanquette
CONFITERET UNGHANE
Sommergrønt – Røde Ribs – Nye Kartofler – Hønse Glace
EKTE BURGER
Kimchi Mayo – Cheddar Ost – Løgkompot – Fritter – Mayo
OKSEMØRBRAD +75
Sommergrønt – Nye Kartofler – Kalve Glace
BØF BEARNARISE +95
Grillet Løg – Sprøde Fritter – Sauce Bordelaise / Bearnaise
3 SLAGS OSTE
Sødt – Sprødt
JORDBÆR I VARIATION
Hvid Chokolade – Vanilje – Olivenolie
CHOKOLADETÆRTE
Saltkaramel – Solbær – Valnødder Is
EKTE MENU
500
SPRØDE SNACKS
3 Slags
JOMFRUHUMMERSALAT
Brioche – Spicy Mayo – Urter
VESTERHAVS FISK
Urtepanade – Yuzu Beurre Blanc
KALVEMØRBRAD
Sommergrønt – Nye Kartofler – Kalve Glace
JORDBÆR I VARIATION
Hvid Chokolade – Vanilje – Olivenolie
EKTE MENU "ALL IN"
1000
Champagne inkl. 3 Små Startere
4-retters menu
Vinmenu/ Øl & Sodavand ad libitum
Kaffe/The & Petit four
Vi fejrer sommeren med en alt inklusiv restaurantoplevelse når vi inviterer til Wine n’ Dine i hele juli måned
Wine n´ Dine er et koncept, hvor maden og vinen er i fokus. I får en 3-retters menu efter eget valg, og går op til vores store drikkevarer-buffet og henter resten; vin, øl, sodavand, saft, kaffe/the mm. Dette kan også betragtes som en vinsmagning. Alt sammen er inkluderet i prisen og varer i 3 timer
En aften med alt inkluderet:
(Fredage & Lørdage 595,- pr. person)
Opskriften er simpel - Gode, hjemmelavede klassikkere med et EKTE twist. Kom og smag på en af vores signature smørrebrød, eller en lækker lun frokostret
FROKOSTÅBNINGSTIDER:
Fredage & Lørdage: 12.00-14.30
1 Stk 95
2 Stk 175
KARTOFFEL
Ramsløg Mayo – Syltede Rødløg – Pancetta
ÆG & REJER
Citron Mayo – Smilende Æg – Karse
LETRØGET LAKS
Rygeost – Ørredrogn – Glaskål
RØDTUNGE
Smørstegt – Grov Remoulade – Citron
AVOKADO
Hytteost – Mayo – Nødder
HØNSESALAT
Svampe – Syltede Æbler – Sprød Bacon
OX TATAR
Kimchi Mayo – Sort Sesam – Chips
VESTERHAVS OST
Citrus – Vanilje – Ristede Mandler
FISH 'N' CHIPS
150
Sprøde Fritter – Ærtepuré – Sauce Tatar
EKTE STJERNESKUD
175
Rødspætte – Sauce American – Ørredrogn
OX TATAR
150
Sprøde Fritter – Mayo
EKTE BURGER
175
Chili Mayo – Ost – Løgkompot – Sprøde Fritter
PARISERBØF
175
Peberrod – Løg – Kapers – Rødbeder
RABARBER I VARIATION
75
Hvid Chokoladekage – Sorbet – Consommé
CHOKOLADETÆRTE
75
Saltkaramel – Espresso – Honning
Start din dag på den helt rigtige måde med vores store morgenbuffet på EKTE. Her er der lidt af hvert at vælge imellem, både det varme, det kolde, det friske og det søde.
Morgenbuffet inkl. drikkevarer
Mandag - Fredag: 06:30 - 09.00
Lørdag - Søndag: 07:30 - 10.00
Bestil Bord: https://ekte.superbexperience.com/
Der er også mulighed for take away
DRIKKEVARER
- Kaffe, Espresso
- Cappuccino, Café Latté
- Udvalg af Te
- Appelsinjuice
- Rabarbersaft
- Hyldeblomst
- Isvand
MORGENBUFFET
- Rugbrød
- Rundstykker & Franskbrød
- Mini croissanter
- Økologisk frugtyoghurt
- Marmelade af frugter & bær
- Havregryn, cornflakes & müsli
- Udvalg af sæsonoste
- Kødpålæg & tilbehør
- Brunchpølser
- Blødkogte æg
- Scramble Egg
- Sprød Bacon
- Frisk frugtfad
- Friskbagt wienerbrød
- Dansk Honning
- Nutella
- Pandekager med ahornsirup
/RESTAURANTEN
/HJEMMELAVET PASTA
/LAKS
/Suppe på egen fond
/DET HØJE BORD
/Torvefrisk
/Egen is og bagværk
/Saftig krumme
/BORD
/LAM.jpg
Schaumburg Passagen - Nørregade 26
7500 Holstebro
Telefon 97 40 40 80
mail@ekte.dk
RESTAURANT
Mandag - Torsdag 17.00 - 22.00
Fredag - Lørdag 12.00 - 22.00
Søndag Efter aftale
LOUNGE
Mandag - Torsdag 17.00 - 23.00
Fredag - Lørdag 12.00 - 01.00