Vi finder dem, der dyrker, fanger, opdrætter og tilvirker den gode smag. Her vælger vi enkle og smagfulde råvarer, der er typiske for årstiden. Og gerne lokale råvarer, hvis det er muligt.
Kyllingerne har løbet frit omkring. Fisken kommer dagligt fra lokale fiskehandlere. Og oksekødet er modet til den rigtige smag og mørhed.
Vores kokke bager selv brød, kager og boller. Isen laver vi også selv. Det grønne er friskt. Saucerne er lavet fra bunden.
De gode råvarer kombinerer og serverer vi i enkle og klassiske retter. Gerne i en uformel og god brasserie- og barstemning. Og med et smil. Velbekomme.
Vi fokuserer på kvalitet – tilvirket fra bunden – til fornuftige priser. Enkelthed og god smag er vores nøgleord for retten på din tallerken. Med den ægte råvare. Med den ægte smag.
For at leve op til vores egen standard for friskhed arbejder vi med et mindre menukort, som vi så til gengæld tilstræber altid er aktuel. Både i forhold til vores gæsters favoritter og årstiderne. Menuen skiftes løbende efter sæsonens råvarer
vær opmærksom på tillæg på enkle retter
KAMMUSLINGER
Jordskokker i Variation – Vesterhavs Ost Skum – Urter
LYNSTEGT TUN
Wasabi – Mango – Puffede Ris – Ponzu – Hvid Sesam
FÆRØSK LAKS
Rygeost – Citrussalat – Skilt Sauce – Rugbrødschips
BRESAOLA
Trøffel Mayo – Vesterhavs Ost – Pinjekerner – Urter
OX TATAR
Kimchi Mayo – Syltet Bøgehatte – Sort Sesam – Chips
RAVIOLI (v)
Spinat – Ricotta – Vesterhavs Ost – Pinjekerner – Trøffelolie
VESTERHAVS FISK
Pommes Anna – Selleripuré – Souflefars – Grønt – Yuzu Blanquette
SUPREME KYLLING
Gulerodspuré – Friteret Kroket – Forårsgrønt – Timiansauce
WAGYU OX BURGER
Trøffel Mayo – Cheddar Ost – Løgkompot – Sprøde Fritter
OKSEMØRBRAD +95
Pommes Anna – Gulerodspuré – Grønt – Sauce Bordelaise
BØF BEARNARISE +95
OX Ribeye – Grillet Løg – Sprøde Fritter – Sauce Bordelaise / Bearnaise
3 SLAGS OSTE
Sødt – Syltet – Sprødt
PANNA COTTA
Mango – Brændt Chokolade – Timian – Bær
MAZARINKAGE
Chokolade Cremeux – Saltkaramel – Havtornsorbet
EKTE MENU
550
SNACKS
3 Små Startere
LYNSTEGT TUN
Wasabi – Mango – Puffede Ris – Ponzu – Hvid Sesam
SMØRBAGT HELLEFLYNDER
Selleripuré – Urter – Yuzu Blanquette
OKSEMØRBRAD
Pommes Anna – Gulerodspuré – Grønt – Sauce Bordelaise
PANNA COTTA
Mango – Brændt Chokolade – Timian – Bær
BOBLER & VINMENU 450
Opskriften er simpel - Gode, hjemmelavede klassikkere med et EKTE twist. Kom og smag på en af vores signature smørrebrød, eller en lækker lun frokostret
FROKOSTÅBNINGSTIDER:
Fredage & Lørdage: 12.00-14.30
1 Stk 95
2 Stk 175
KARTOFFEL
Ramsløg Mayo – Syltede Rødløg – Pancetta
ÆG & REJER
Citron Mayo – Smilende Æg – Karse
LETRØGET LAKS
Rygeost – Ørredrogn – Glaskål
RØDTUNGE
Smørstegt – Grov Remoulade – Citron
AVOKADO
Hytteost – Mayo – Nødder
HØNSESALAT
Svampe – Syltede Æbler – Sprød Bacon
OX TATAR
Kimchi Mayo – Sort Sesam – Chips
VESTERHAVS OST
Citrus – Vanilje – Ristede Mandler
FISH 'N' CHIPS
150
Sprøde Fritter – Ærtepuré – Sauce Tatar
EKTE STJERNESKUD
175
Rødspætte – Sauce American – Ørredrogn
OX TATAR
150
Sprøde Fritter – Mayo
EKTE BURGER
175
Chili Mayo – Ost – Løgkompot – Sprøde Fritter
PARISERBØF
175
Peberrod – Løg – Kapers – Rødbeder
CREME BRULÉE
75
Saltkaramel – Passionsfrugtsorbet – Bær
CHOKOLADE
75
Mørdejstærte – Saltkaramel – Solbærsorbet
/RESTAURANTEN
/HJEMMELAVET PASTA
/LAKS
/Suppe på egen fond
/DET HØJE BORD
/Torvefrisk
/Egen is og bagværk
/Saftig krumme
/BORD
/LAM.jpg
Schaumburg Passagen - Nørregade 26
7500 Holstebro
Telefon 97 40 40 80
mail@ekte.dk
RESTAURANT
Mandag - Torsdag 17.00 - 22.00
Fredag - Lørdag 12.00 - 22.00
Søndag Efter aftale
LOUNGE
Mandag - Torsdag 17.00 - 23.00
Fredag - Lørdag 12.00 - 01.00