Vi finder dem, der dyrker, fanger, opdrætter og tilvirker den gode smag. Her vælger vi enkle og smagfulde råvarer, der er typiske for årstiden. Og gerne lokale råvarer, hvis det er muligt.
Kyllingerne har løbet frit omkring. Fisken kommer dagligt fra lokale fiskehandlere. Og oksekødet er modet til den rigtige smag og mørhed.
Vores kokke bager selv brød, kager og boller. Isen laver vi også selv. Det grønne er friskt. Saucerne er lavet fra bunden.
De gode råvarer kombinerer og serverer vi i enkle og klassiske retter. Gerne i en uformel og god brasserie- og barstemning. Og med et smil. Velbekomme.
Vi fokuserer på kvalitet – tilvirket fra bunden – til fornuftige priser. Enkelthed og god smag er vores nøgleord for retten på din tallerken. Med den ægte råvare. Med den ægte smag.
For at leve op til vores egen standard for friskhed arbejder vi med et mindre menukort, som vi så til gengæld tilstræber altid er aktuel. Både i forhold til vores gæsters favoritter og årstiderne. Menuen skiftes løbende efter sæsonens råvarer
vær opmærksom på tillæg på enkle retter
HOKKAIDO GRÆSKAR (v)
Bagt – Syltet – Kerner – Buratta – Grøn Olie
KAMMUSLINGER
Soya – Ingefær – Jordskokker – Nødder Vinaigrette
FÆRØSK LAKS
Syltede Sennepsfrø – Fennikel – Dildsauce – Urter
ANDERILETTE
Tyttebærgelé – Urte Mayo – Frisésalat – Syltede Æbler
OX TATAR
Kimchi Mayo – Syltet Bøgehatte – Sesam – Ostechips
SVAMPE RAVIOLI (v)
Kantareller – Vesterhavs Ost – Pinjekerner – Grøn Olie
VESTERHAVS FISK
Pommes Anna – Saltbagt Selleri – Urter – Hummerbisque
CONFITERET ANDELÅR
Kartoffelpuré – Sprøde Grønkål – Rødbeder – Æblesky
EKTE BURGER
Trøffel Mayo – Cheddar Ost – Løgkompot – Fritter – Mayo
OKSEMØRBRAD +75
Pommes Anna – Rødbeder – Grønt – Sauce Bordelaise
BØF BEARNARISE +95
OX Ribeye – Grillet Løg – Sprøde Fritter – Sauce Bordelaise / Bearnaise
3 SLAGS OSTE
Sødt – Syltet – Sprødt
RIS A LA EKTE
Vanilje – Mandler – Kørvel – Amarena Kirsebær
GATEAU MARCEL
Mousse – Solbær – Hasselnødderis – Mynte
EKTE MENU
500
KAMMUSLINGER
Jordskokker – Soya – Nødder Vinaigrette
VESTERHAVS FISK
Saltbagt Selleri – Urter – Hummerbisque
OKSEMØRBRAD
Pommes Moussline – Rødbeder – Sauce Bordelaise
CHOKOLADE
Solbær – Hasselnødder – Mynte
VINMENU
300
4 glas vin
EKTE MENU "ALL IN"
1000
Champagne inkl. 3 Små Startere
EKTE menu
Vinmenu/ Øl & Sodavand ad libitum
Kaffe/The & Petit four
Opskriften er simpel - Gode, hjemmelavede klassikkere med et EKTE twist. Kom og smag på en af vores signature smørrebrød, eller en lækker lun frokostret
FROKOSTÅBNINGSTIDER:
Fredage & Lørdage: 12.00-14.30
1 Stk 95
2 Stk 175
KARTOFFEL
Ramsløg Mayo – Syltede Rødløg – Pancetta
ÆG & REJER
Citron Mayo – Smilende Æg – Karse
LETRØGET LAKS
Rygeost – Ørredrogn – Glaskål
RØDTUNGE
Smørstegt – Grov Remoulade – Citron
AVOKADO
Hytteost – Mayo – Nødder
HØNSESALAT
Svampe – Syltede Æbler – Sprød Bacon
OX TATAR
Kimchi Mayo – Sort Sesam – Chips
VESTERHAVS OST
Citrus – Vanilje – Ristede Mandler
FISH 'N' CHIPS
150
Sprøde Fritter – Ærtepuré – Sauce Tatar
EKTE STJERNESKUD
175
Rødspætte – Sauce American – Ørredrogn
OX TATAR
150
Sprøde Fritter – Mayo
EKTE BURGER
175
Chili Mayo – Ost – Løgkompot – Sprøde Fritter
PARISERBØF
175
Peberrod – Løg – Kapers – Rødbeder
ÆBLER & PÆRER
75
Hvid Chokolade – Rosiner – Brunet Smør – Vanilje
MÆLKESNITTE
75
Chokolade – Dulche De Leche – Hindbærsorbet – Mynte
Søndag den 10. november 2024 byder vi velkommen på EKTE,
hvor vores køkkenteam har sammensat en klassisk menu:
MORTENS AFTEN MENU
FÆRØSK LAKS
Frisésalat – Syrnet Fløde – Syltet Rødløg Dildolie
SPRØD DANSK LANDAND
Med Hele ”Pivtøjet”
ÆBLEKAGE
Æbler – Crumble – Kardemomme – Vanilje
2-RETTER 325
3-RETTER 400
Vi har sammensat en lækker nytårsmenu med fire velafstemte retter. Alle retterne er klargjort på forhånd, så det kræver minimal tid på tilberedning.
Udførlig vejledning medfølger. Maden leveres i éngangsemballage, hvormed intet skal retur.
Kan afhentes mellem 12.00–14.00 d. 31. december 2024
Bestilling: 97 40 40 80 eller mail@ekte.dk
NYTÅRSMENU 2024
HJEMMEBAGT SURDEJSBRØD
***
FÆRØSK LAKS
Ørredrogncreme – Syltet Rødløg – Citrus Salat
***
BAGT TORSK
Hokkaido Græskar – Vinterporrer – Urter – Hummerbisque
***
OKSEMØRBRAD
Løgpuré – Harlekin Gulerødder – Grillet Løg –Kartoffelgratin – Sauce Bordelaise
***
NYTÅRSDESSERT
Chokolademousse – Passionsfrugt – Saltkaramel
Nytårsmenu 2-3 personer 495
Nytårsmenu 4+ personer 445
Fra medio november serverer vi en spændende & traditionel julefrokost med de bedste råvarer forarbejdet af vore kokke.
Julefrokost (Minimum 10 personer)
kr. 495/ pr. person
Christiansøpigens Sild – Pisket Cremefraiche – Rødløg
Gravad Laks – Dildsauce
Æg & Rejer – Citronmayo – Ørredrogn
*********
Pankostegt Rødtungefilet – Grov Remoulade – Citron
Kalvesylte – Sennep – Rødbeder
*********
Skinkemedister – Grønkål – Ristede Nødder
Confiteret And – Æbler – Svesker
Sprødstegt Ribbenssteg – Rødkål – Kartofler
*********
Ris á la EKTE – Amarenakirsebær
I tidsrummet 12-17
Kr. 900/ pr. person
Velkomstdrink
XMASmenu som ovenfor
Vin/øl/sodavand/snaps ad libitum
Kaffe & Sødt.
I tidsrummet 18-23
Kr. 1000,-/ pr. person
Velkomstdrink
XMASmenu som ovenfor
Vin/øl/sodavand/snaps ad libitum
Kaffe & Sødt
I tidsrummet 18-01
kr. 1.200,-/ pr. person
Velkomstdrink
XMASmenu som ovenfor
Vin/øl/sodavand/snaps ad libitum
Kaffe & Sødt
Fri bar med spiritus i 3 timer
I tidsrummet 18-23
KR. 1000,-/ PR. PERSON
Velkomstdrink
4-Retters Julemenu
Vin/øl/sodavand/snaps ad libitum
Kaffe & Sødt
I tidsrummet 18-01
KR. 1.200,-/ PR. PERSON
Velkomstdrink
4-Retters Julemenu
Vin/øl/sodavand/snaps ad libitum
Kaffe & Sødt
Fri bar med spiritus i 3 timer
Schaumburg Passagen - Nørregade 26
7500 Holstebro
Telefon 97 40 40 80
mail@ekte.dk
RESTAURANT
Mandag - Torsdag 17.00 - 22.00
Fredag - Lørdag 12.00 - 22.00
Søndag Efter aftale
LOUNGE
Mandag - Torsdag 17.00 - 23.00
Fredag - Lørdag 12.00 - 01.00