Vi finder dem, der dyrker, fanger, opdrætter og tilvirker den gode smag. Her vælger vi enkle og smagfulde råvarer, der er typiske for årstiden. Og gerne lokale råvarer, hvis det er muligt.
Kyllingerne har løbet frit omkring. Fisken kommer dagligt fra lokale fiskehandlere. Og oksekødet er modet til den rigtige smag og mørhed.
Vores kokke bager selv brød, kager og boller. Isen laver vi også selv. Det grønne er friskt. Saucerne er lavet fra bunden.
De gode råvarer kombinerer og serverer vi i enkle og klassiske retter. Gerne i en uformel og god brasserie- og barstemning. Og med et smil. Velbekomme.
Vi fokuserer på kvalitet – tilvirket fra bunden – til fornuftige priser. Enkelthed og god smag er vores nøgleord for retten på din tallerken. Med den ægte råvare. Med den ægte smag.
For at leve op til vores egen standard for friskhed arbejder vi med et mindre menukort, som vi så til gengæld tilstræber altid er aktuel. Både i forhold til vores gæsters favoritter og årstiderne. Menuen skiftes løbende efter sæsonens råvarer
RAVIOLI (v)
Efterårssvampe – Vesterhavs Ost – Pinjekerner – Svampe Skum
KAMMUSLINGER
Bagt Hokkaido-Græskar – Græskarbisque – Urteolie – Pastinakchips
SASHIMI TUN
Avokadocreme – Soya – Brunet Smør – Nøddevinaigrette
OX TATAR
Syltet Bøgehatte – Kimchi Mayo – Sort Sesam – Jordskokker Chips
HELLEFLYNDER
Blomkål i Variation – Pommes Anna – Palmekål – Sauce Beurre Blanc – Urteolie
HOPBALLE KYLLING
Farseret Morkler – Pastinak – Rødbedepuré – Endvie – Karljohan Fumé
BRAISEREDE SVINEKÆBER
Pommes Mousseline – Friteret Kål – Glaserede Rødbeder – Rosmarin Sauce
OKSEMØRBRAD +75
Pommes Anna – Pastinakpuré – Svampe – Perleløg – Sauce Bordelaise
BØF BEARNAISE +75
OX Ribeye – Sprøde Fritter – Grillet Løg – Sauce Bearnaise
OSTE
Unika – Sødt – Sprødt
BLOMMER
Timian Bagte & Syltede – Hvid Chokolade – Blommeconsommé – Vaniljeis
PAVLOVA
Marengs – Hindbærcoulis – Hindbærsorbet – Olivenolie
CHOKOLADETÆRTE
Mørk Chokoladeganache – Hasselnødder – Saltkaramel – Solbærsorbet
MENU 3 RETTER
LETRØGET LAKS
Rygeost – Citrussalat – Rugbrødschips – Skilt Sauce
OKSEMØRBRAD
Pommes Anna – Pastinakpuré – Svampe – Perleløg – Sauce Bordelaise
PAVLOVA
Marengs – Hindbærcoulis – Hindbærsorbet – Olivenolie
MENU 450
INKL. VINMENU 695
MENU 5 RETTER
SNACKS
3 Små Startere
KAMMUSLINGER
Bagt Hokkaido Græskar – Græskarbisque – Urter – Pastinakchips
SMØRBAGT HELLEFLYNDER
Blomkål i Variation – Palmekål – Sauce Beurre Blanc – Urteolie
HOPBALLE KYLLING
Farseret Morkler – Pommes Anna – Rødbedepuré – Endvie – Karljohan Fumé
BLOMMER
Timian Bagte & Syltede – Hvid Chokolade – Blommeconsommé – Vaniljeis
MENU 5 RETTER 550
INKL. BOBLER & VINMENU 995
Fiskefilet
125
Sprøde Fritter
Børneburger
125
Sprøde Fritter
Nuggets
125
Sprøde Fritter
Is & Frugt 65
Mandag den 10. november 2025 byder vi velkommen på EKTE, hvor vores køkkenteam har sammensat en klassisk menu:
MORTENS AFTEN
FÆRØSK LAKS
Frisésalat – Syrnet Fløde – Syltet Rødløg – Dildolie
SPRØD DANSK LANDAND
Med Hele ”Pivtøjet”
GAMMELDAGS ÆBLEKAGE
Æbler – Kardemomme – Vanilje – Crumble
MENU Á 2 RETTER 325
MENU Á 3 RETTER 400
KAMMUSLINGER
Bagt Hokkaido Græskar – Græskarbisque – Urter – Pastinakchips
ROSASTEGT OX ROAST
Pommes Mousseline – Årstidens Grønt – Sauce Bordelaise
MENU 300
TILKØB VALGFRIT DESSERT 75
Opskriften er simpel - Gode, hjemmelavede klassikkere med et EKTE twist. Kom og smag på en af vores signature smørrebrød, eller en lækker lun frokostret
FROKOSTÅBNINGSTIDER:
Fredage & Lørdage: 12.00-14.30


1 Stk 95
2 Stk 175
KARTOFFEL
Urte Mayo – Syltede Rødløg – Sprøde Løg
ÆG & REJER
Håndpillede Rejer – Pocheret Æg – Citron Mayo
RØDTUNGE
Smørstegt – Grov Remoulade – Citron
HØNSESALAT
Honning – Syltede Æbler – Svampe
OX TATAR
Kimchi Mayo – Sort Sesam – Chips
FISH 'N' CHIPS
175
Vesterhavs Fisk – Sprøde Fritter – Ærtepuré – Sauce Tartar
EKTE STJERNESKUD
195
Surdejsbrød – Rødspætte – Håndpillede Rejer – Sauce American – Ørredrogn
EKTE BURGER
175
Løgkompot – Trøffel Mayo – Cheddar Ost – Syltede Agurk – Sprøde Fritter
PARISERBØF
175
Surdejsbrød – Peberrod – Løg – Kapers – Rødbeder
STEAK FRITES
195
Skiver af OX Roast – Sprøde Fritter – Grøn Salat – Sauce Bordelaise – Bearnaise Mayo
JORDBÆR I VARIATION
75
Hvid Chokolade – Consommé – Sorbet
CHOKOLADE
75
Hasselnødder – Kompot – Solbærsorbet
Vi har sammensat en lækker nytårsmenu med fire velafstemte retter. Alle retterne er klargjort på forhånd, så det kræver minimal tid på tilberedning.
Udførlig vejledning medfølger. Maden leveres i éngangsemballage, hvormed intet skal retur.
Kan afhentes mellem 12.00–14.00 d. 31. december 2025
Bestilling: 97 40 40 80 eller mail@ekte.dk
NYTÅRSMENU 2025
/RESTAURANTEN
/HJEMMELAVET PASTA
/LAKS
/Suppe på egen fond
/DET HØJE BORD
/Torvefrisk
/Egen is og bagværk
/Saftig krumme
/BORD
/LAM.jpg

Schaumburg Passagen - Nørregade 26
7500 Holstebro
Telefon 97 40 40 80
mail@ekte.dk
RESTAURANT
Mandag - Torsdag 17.00 - 22.00
Fredag - Lørdag 12.00 - 22.00
Søndag Efter aftale
LOUNGE
Mandag - Torsdag 17.00 - 23.00
Fredag - Lørdag 12.00 - 01.00