Vi finder dem, der dyrker, fanger, opdrætter og tilvirker den gode smag. Her vælger vi enkle og smagfulde råvarer, der er typiske for årstiden. Og gerne lokale råvarer, hvis det er muligt.
Kyllingerne har løbet frit omkring. Fisken kommer dagligt fra lokale fiskehandlere. Og oksekødet er modet til den rigtige smag og mørhed.
Vores kokke bager selv brød, kager og boller. Isen laver vi også selv. Det grønne er friskt. Saucerne er lavet fra bunden.
De gode råvarer kombinerer og serverer vi i enkle og klassiske retter. Gerne i en uformel og god brasserie- og barstemning. Og med et smil. Velbekomme.
Vi fokuserer på kvalitet – tilvirket fra bunden – til fornuftige priser. Enkelthed og god smag er vores nøgleord for retten på din tallerken. Med den ægte råvare. Med den ægte smag.
For at leve op til vores egen standard for friskhed arbejder vi med et mindre menukort, som vi så til gengæld tilstræber altid er aktuel. Både i forhold til vores gæsters favoritter og årstiderne. Menuen skiftes løbende efter sæsonens råvarer
RAVIOLI (v)
Efterårssvampe – Vesterhavs Ost – Pinjekerner – Svampe Skum
KAMMUSLINGER
Bagt Hokkaido-Græskar – Græskarbisque – Urteolie – Pastinakchips
SASHIMI TUN
Avokadocreme – Soya – Brunet Smør – Nøddevinaigrette
OX TATAR
Syltet Bøgehatte – Kimchi Mayo – Sort Sesam – Jordskokker Chips
HELLEFLYNDER
Blomkål i Variation – Pommes Anna – Palmekål – Sauce Beurre Blanc – Urteolie
HOPBALLE KYLLING
Farseret Morkler – Pastinak – Rødbedepuré – Endvie – Karljohan Fumé
BRAISEREDE SVINEKÆBER
Pommes Mousseline – Friteret Kål – Glaserede Rødbeder – Rosmarin Sauce
OKSEMØRBRAD +75
Pommes Anna – Pastinakpuré – Svampe – Perleløg – Sauce Bordelaise
BØF BEARNAISE +75
OX Ribeye – Sprøde Fritter – Grillet Løg – Sauce Bearnaise
OSTE
Unika – Sødt – Sprødt
BLOMMER
Timian Bagte & Syltede – Hvid Chokolade – Blommeconsommé – Vaniljeis
PAVLOVA
Marengs – Hindbærcoulis – Hindbærsorbet – Olivenolie
CHOKOLADETÆRTE
Mørk Chokoladeganache – Hasselnødder – Saltkaramel – Solbærsorbet
MENU 3 RETTER
SMØRBAGT HELLEFLYNDER
Blomkål i Variation – Palmekål – Sauce Beurre Blanc – Urteolie
OKSEMØRBRAD
Pommes Anna – Pastinakpuré – Svampe – Perleløg – Sauce Bordelaise
BLOMMER
Timian Bagte & Syltede – Hvid Chokolade – Blommeconsommé – Vaniljeis
MENU 495
INKL. VINMENU 795
MENU 5 RETTER
SNACKS
3 Små Startere
KAMMUSLINGER
Bagt Hokkaido Græskar – Græskarbisque – Urter – Pastinakchips
SMØRBAGT HELLEFLYNDER
Blomkål i Variation – Palmekål – Sauce Beurre Blanc – Urteolie
OKSEMØRBRAD
Pommes Anna – Pastinakpuré – Svampe – Perleløg – Sauce Bordelaise
BLOMMER
Timian Bagte & Syltede – Hvid Chokolade – Blommeconsommé – Vaniljeis
MENU 595
INKL. BOBLER & VINMENU 995
Fiskefilet
125
Sprøde Fritter
Børneburger
125
Sprøde Fritter
Nuggets
125
Sprøde Fritter
Is & Frugt 65
Mandag den 10. november 2025 byder vi velkommen på EKTE, hvor vores køkkenteam har sammensat en klassisk menu:
MORTENS AFTEN
FÆRØSK LAKS
Frisésalat – Syrnet Fløde – Syltet Rødløg – Dildolie
SPRØD DANSK LANDAND
Med Hele ”Pivtøjet”
GAMMELDAGS ÆBLEKAGE
Æbler – Kardemomme – Vanilje – Crumble
MENU Á 2 RETTER 325
MENU Á 3 RETTER 400
Opskriften er simpel - Gode, hjemmelavede klassikkere med et EKTE twist. Kom og smag på en af vores signature smørrebrød, eller en lækker lun frokostret
FROKOSTÅBNINGSTIDER:
Fredage & Lørdage: 12.00-14.30


KARTOFFEL
95
Urte Aioli – Syltede Rødløg – Sprøde Løg
ÆG & REJER
95
Håndpillede Rejer – Pocheret Æg – Citron Mayo
RØDSPÆTTE
95
2 stk. Smørstegt – Grov Remoulade – Citron
HØNSESALAT
95
Surdejsbrød – Tyttebær – Svampe
ROASTBEEF
95
Cornichoner – Bearnaise Mayo – Rødløg – Løg
SVAMPE A LA CREME
150
Surdejsbrød – Røde Ribs – Svampe Blanquette
EKTE STJERNESKUD
225
Surdejsbrød – Rødspætte – Håndpillede Rejer
OX TATAR
195
Kimchi Mayo – Syltede Bøgehatte – Sprøde Fritter
EKTE BURGER
195
Løgkompot – Trøffel Mayo – Cheddar Ost – Syltede Agurk – Sprøde Fritter
STEAK FRITES
225
OX Roast – Sprøde Fritter – Grøn Salat – Bearnaise Mayo
3 SLAGS OSTE
95
Sødt – Syltet – Sprødt
PAVLOVA
95
Marengs – Hindbærcoulis – Hindbærsorbet
CHOKOLADETÆRTE
95
Hasselnødder – Saltkaramel – Solbærsorbet
MENU
350
KAMMUSLINGER
Bagt Hokkaido-Græskar – Græskarbisque – Urteolie – Pastinakchips
BAGT HELLEFLYNDER
Blomkål i Variation – Pommes Anna – Palmekål – Sauce Beurre Blanc – Urteolie
Vi har sammensat en lækker nytårsmenu med fire velafstemte retter. Alle retterne er klargjort på forhånd, så det kræver minimal tid på tilberedning.
Udførlig vejledning medfølger. Maden leveres i éngangsemballage, hvormed intet skal retur.
Kan afhentes mellem 12.00–14.00 d. 31. december 2025
Bestilling: 97 40 40 80 eller mail@ekte.dk
MENU 550
"EARLY BIRD" bestil inden 1. december 2025
495
HJEMMEBAGT SURDEJSBRØD
*****
LUN TORSKECARPACCIO
Urte Mayo – Krydderurter – Hønsecreme
*****
JOMFRUHUMMERRAVIOLI
Porrer – Græskar – Hummerbisque – Soya – Vanilje
*****
OKSEMØRBRAD
Pommes Anna – Glaserede Gulerødder – Beder – Svampe – Sauce Bordelaise
*****
GOLDEN BAR
Intens Chokoladeganache – Rosenpeber – Hasselnøddepraline – Passionsfrugt Gelé
*****
TILKØB:
Flaske Champagne 375
3 Limfjordøsters Natural
95
Purløg – Sesamolie
Baerri Caviar 15 g.
225
Blinis – Skalotteløg – Crème Fraiche
Vinpakke
795
Udvalgte vine til menuen (2 hvide, 1 rød, 1 dessertvin)
/RESTAURANTEN
/HJEMMELAVET PASTA
/LAKS
/Suppe på egen fond
/DET HØJE BORD
/Torvefrisk
/Egen is og bagværk
/Saftig krumme
/BORD
/LAM.jpg

Schaumburg Passagen - Nørregade 26
7500 Holstebro
Telefon 97 40 40 80
mail@ekte.dk
RESTAURANT
Mandag - Torsdag 17.00 - 22.00
Fredag - Lørdag 12.00 - 22.00
Søndag Efter aftale
LOUNGE
Mandag - Torsdag 17.00 - 23.00
Fredag - Lørdag 12.00 - 01.00